tiistai 25. kesäkuuta 2013

Vähän tulevista tapahtumista ja blogin muuttumisesta..

Nyt sitten innostin taas kirjottelemaan ja kertomaan ehkä vähän tulevista postauksista ja tän blogin tulevaisuudesta vähän. Ensikskii on tulossa postausta leiristä, joka alkaa 8.7 mut mennään jo edellisenä päivänä, joten näytän vähän luultavasti kuvilla mitä otan mukaan yms.. sit tietenkii kuvailen leirillä ja sit saatte kuulla paljon leirin tapahtumista.. Varmaan ihan teidän kyllästymiseen asti jaksan jauhaa siitä..

Ennen leiriä kuitenkin on myös Savonlinnan OperaGamesit joita meen seurailemaan ja en ole ihan varma oonko portilla tai jossain.. Vai oonko vaan katsojana. No joka tapauksessa  ootan noita kisoja ihan sairaan paljon koska sinne tulee kojuja jossa myydään ratsastus kamoja! Ratsastajalle ja hevoselle, ja nää on siis 5-7.7! Aattelin että kattelen tuolta uusia chapseja ja ehkä mahdollisesti uudet ratsastushanskat tai housut.. vaikka noita housujakin jo kolmet.. tai jo ja jo, oon monilla varmasti enemänkin mutta pakko myöntää että aika varmasti ne kahdet housut mulle riittäis..

Viikonloppuna lähen helsinkii ja jos käyään kaupoilla nii käydään varmasti myös jossain ratsastustarvike liikkeessä joten kamera matkassa mukana;)

ÖÖM.. Sitten mun piti kertoa myös siitä että tän blogin ulkoasu tulee toivottavasti tässä lähiaikoina muuttumaan, ensimäinen juttu on se että keksitään Kiian kaa tälle blogille joku hiukan luovempi nimi.. Kyllä tiedämme itsekkin että blogin nimi on erittäin massa ei joukosta erottuva ja tylsä nimi joten siihen tulee muutos..  Mutta muistakaa että tän blogin ulkoasun muuttaminen ja uuden nimen keksiminen on helpommin sanottu kuin tehty joten tähän saattaa mennä hetki.. En nimittäin oo mikään kovin hyvä näitten blogi juttuen kanssa ja se näkyy ulkoasussa:DD

-Ronja

1 kommentti:

  1. Täs tää nyt on http://auringonlaskussa.blogspot.fi/2013/06/arvostelut.html

    VastaaPoista