lauantai 8. kesäkuuta 2013

Ettei kellään olis orpo olo, tarviis enemmän duuo ku sooloo..

Eli kesäloma on alkanu ja en oo oikeestaan kerenny tehä viellä yhtään mitään, en YHTÄÄN mitään. Käytiin Kiiankaa torstaina kaupungissa, ostin luomiäri paletin, juissia, hepoille letityskuminauhoja ja Watelle jotain pokkana nappeja joista se ei ees tykkää. Joten viisastuin taas tuostakin ostoksesta sen verran etten enää koskaan osta sille mitään eläinkaupan mössöjä jotka näyttää miusta hyvälle.. Kaiken lisäks ne hais suoraan sanottuna tositosi pahalle!

Tallilla oon käyny kesäloman aikana ehkä n. kolme kertaa, koska eräjormaillaan peheen kanssa mökillä.
Maxilla kävin ratsastaa torstaina ja perjantaina, vaikka ei alunperin pitäny mennä ku torstaina. Torstaina menin kentällä ja tuntu et se oli kauheen kankee ja vasemman laukan nosto oli tosi vaivalloista, kompasteli aika paljon.. No sit perjantaina sanottiinkin et sillä on taas jalat alkanu kipeytyy jostain tuntemattomasta syystä joten mentiin vaan pitkä maastolenkki rennosti aika pitkälti vapain ohjin. Muutama ravi pätkä otettiin mut päätin sit että on parempi ettei rasita liikaa.

Todistus oli ihan hyvä, rastitus jutuista löyty kaks kohtalaista.. Jotka nekii tosin käyttäytymisestä:D Numerona sit käyttäytyminen kuitenkii kasi.Jotenkii jäi vaivaamaan nuo kohtalaiset siinä mielessä koska en oo omasta mielestäni käyttäytyny niin huonosti et jonkun kohtalaisen anasaitsisin. Siis että kylhän mie itekkiin tavallaan tiiän että mistä ne kohtalaiset on tullu mut silti.. Tulipas taas paljon turhaa jaarittelua mut toivottavasti joku jakso lukee ja lukee viellä tätä meijän blogia!!




muutama kesäinen kuva:)

-Ronja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti