torstai 25. huhtikuuta 2013

#16










Elikkä olin tänää tunnilla, oon nyt ollu mahatauissa eilen, ja varmaan viellä tänääkii sillee mut kuitenkii eilen vaan oksentelin. Oon jotenkii pimahtanu näitten ratsastuksien kanssa, oli siis pakko päästä tunnille ja nii no, miltä se tuntuu rtsastaa ku on edellisenä päivänä oksentanu melkein keuhkot pihalle.. voin sanoo ettei ehkä ollu mikään maailman viisain veto miultakaa mennä tunnille mut minkäs teet ku on vähän tyhmä..

Menin siis Uunolla ja eka hevonen ikinä jolla käytän kannuksia, siitä oli pikkaset paineet koska en oikeen tykkää sellasesta rumasta tyylistä ratsastaa, eli piestään hevonen jos se ei liiku niikun pitäis. Ei näin! Jos hevonen ei liiku nii ensimmäisenä voi ettii syytä ihan itestään. Mut ei se oikeestaan kovinkaa erilaista ollu kannuksilla mennä ja tunti meni tosi hyvin!:) Ensin miun ois pitäny mennä Offilla, ja Kiian Sussella, sit yhen Juulian ois pitäny mennä tällä Uunolla jolla mie nyt menin, mut koska Kiia ei halunnu mennä Sussella eikä Juulia Uunolla ja mie taas halusin nii vaihettiin sit silleen et mie meen Uunolla, Kiia Offilla ja Juulia Sussella.

Meillä oli siis estetunti, ja alussa oli pikkasen vaikeuksii saaha Unski liikkuu kunnolla mut loppujen lopuks se oli sit kuitenkii niin ihana! Ja anteeks taas kerran kuvien laatu, huomenna tulee ehkä video tunnilta! Ku ruvettiin hyppäämään nii Uuno meni jo tosi hyvin, lähti hyvin liikkeelle yms!

Mainittakoot viellä että nämä ratsastajat jotka inhoo laiskoja hevosia, en vaan ymmärrä miks? Siis okei, en miekää nyt kaikista hevosista tykkää, mut se että ei voi mennä hevosella sen takia että se on laiska?... Musta tuo kertoo vaan sitä että ei ole vaan itse valmis tekemään töitä sen eteen että hevonen tekisi jotain, vaa haluu aina mennä automaateilla.. Mitä siinä muka oppii? Musta kertoo ratsastajan taidoista myös se että pärjääkö oikeesti sellasten hevosten kanssa joitten kaa joutuu tekee vähän enemmän? Toivottavasti tälläiset laiskat ratsastajat joskus tajuavat sen että pitää sitä joskus muillakii mennä ku niillä kilteillä automaateilla.

Ja en nyt varsinaisesti tarkoita tällä sitä et Unski ei ois kiltti tai mitään, tuli nyt vaan näin yleensä ottaen mieleen, kun noitakin ratsastajia kuitenkin tulee usein vastaan.:)

-Ronja

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus, kuvat vois tosiaan olla parempilaatusia! :--)
    Mä oon ratsastanu Unski nimisellä ponilla, joka on ihan superr laiska, hyvä että sen saa ees ravaan :DD

    youreyesinmylife.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. kivoja kuvia mut tekstiä vois olla vähemmän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jaa, no kaikilla on toki oma mielipide mutta musta nyt vaan heppablogeihin kuuluu jotenkii kyllä se tekstikii:D ku ketä kiinnostaa kattoo kuva että 'hmm, onpas söpö heppa!' tyyliseen. mutta juu, koitan ehkä rajoittaa teksti tulvaa. mutta nyt tarkemmin katsoen tuossa ei oikeastaan edes ole paljoa tekstiä..:o

      Poista
  3. Vaikuttaa kivalta blogilta, mutta banneri on aika iso :D (ainaki mun läppärillä) tai siis se on noin korkee nii joudun rullaa paljo alaspäin nii se on rasittavaa

    pikkublogistus.blogspot.fi

    VastaaPoista