perjantai 10. toukokuuta 2013

Anteeks nyt tää postaamattomuus, ja tähän nyt ei oo oikeestaan mitään muuta syytä ku meijän laiskuus ja se ettei oo oikeestaan mitään kerrottavaa ja kuvien puute tietenkin vaikuttaa asiaan, mut tänää oon menossa kiian kanssa tallille ja lupaan et huomenna viimestään tulee paljon kuvia sieltäkin suunnasta. Plussana tietty viellä se et meen huomenna ratsastaa maxin joten viellä siitä tulee toivottavasti kiva ja kuvarikas postaus! Tähän postaukseen en saa kuvia mutta toivottavasti nyt joku jaksaa tätä blogia siitäkin huolimatta viellä lukee.

Elikkäs eilen oli estetunti mie menin Uunolla jo kolmatta kertaa peräkkäin ja se vaan on niin ihana pakkaus että♥ kiia meni tompalla ja sekii vissiin tykkäs. No se ei sit kuitenkaa ollu ihan oikee estetunti koska sato ihan kaatamalla ja maneesissa ei ollu esteitä nii.. mut hypättiin kuitenkii pikkasen! sit ku hypättiin nii tomppa veti pään alas ja näytti pikkasen siltä et kiia lentää kohta mut hyvin se pysy selässä! miulla ei oikeestaan uunonkaa ollu tällä tunnilla kauheesti ongelmia meni tosi hyvin.

Tunnin jälkeen miulla kiva kypärä kampaus.. Mut jauhetaanpa nyt viellä siitä et jos on laiska hevonen ja siulla on pitkäraippa kädessä, niin onko se muka koriste jos et saa hevosta äänellä ja ponkeilla liikkeelle? yks ku matelee siellä nii se on tavallaan muilta aikaa pois, ja voin sanoo et kyllä ärsyttää ku jollain on se raippa kädessä nii sitäkin vois käyttää.. ei tietenkään mitenkään hakkaamalla vaan niin että se hevonen liikkuu jos muu ei auta.

Mut hyvää viikonlopun jatkoa kaikille!:)

-Ronja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti