lauantai 25. toukokuuta 2013

Aiemmin juoksin mä silmät kii, mut sit mä törmäsin enkeliin'

Moikka taas! Käytiin Ronjankaa perjantaina tunnilla ja meillä oli koulutunti jolla sai mennä ilman satulaa jos halus. Myö mentiin ja Ronja halus mennä kassulla josta se vähän aikaa sitten sano ettei se tykkää siitä yhtään, mut nyt vissiin tykkäs :D ja mie menin offilla♥ oikeesti mie oisin menny pilkulla ja ronja uunolla mut kysyttiin merjalta et voitasko vaihtaa ja saatiin! Offi vaan on maailman ihanin ja olin ahkera ja jopa selvitin sen hännän eikä siinä sitten ollu yhtään takkua :) Mentiin sitten kentällä ja heti kolmannella ravi askeleella olin silleen et pitäiskö pyytää satula xD mut en sitten kuitenkaa... Kaikki meni ihan hyvin siihen asti ennen ku alettiin laukata.. sekii meni alussa hyvin mut sitten ku susse jostain hyökkäs siihen eteen tai jotain ni offi tiputti raviin ja kun sen ravi on pikkasen pomppusaa eikä asiaa auttanu yhtään se et sillä on aika kapee ja luinen selkä ni en kerenny ihan siihen raviin mukaan ni muksahin selällään alas :DDDDD eikä ees sattunu yhtään! huomasin vasta sitten et tipuin ku offi ravas siitä miun vierestä ohi muitten perään :D otin sen kiinni ja nousin selkään (yllätyyys....) Loppu tunti meni kivasti molemmilla. Tai no Ronjalla meni koko ajan hyvin mut kuitenkii :) tänää on vaan 'vähän' takapuoli ja jalat ja selkälihakset ja vatsalihakset ja kaikki maholliset kipeenä.... ja kiva ku ronjan piti tänää mennä ratsastaa maxilla..
Mutmut voi eeiii ens viikolla on viimenen normmali tunti!! on kuitenkii kesällä joitai koulutunteja,(ei oikei innosta) ku on niitä leirejä ni mennään sitten kesäks jollekkii toiselle talllille, ehkä?
Ja koulut loppuu, en kyllä yhtään tiiä minkälaisen todistuksen saan + mennään talvisaloon vähän jännittää!! Ootan kesälomaa ihan hirrrmu paljon! varmaan kaikki muutki eikö nii? ;) Mut ei miula muuta tällä kertaa tällänen kauhee tekstitulva =D

                                                      wanha kuva, mut yhtä se on nätti vieläkii



                                          huhups laatu jäi jonnekkii + miun oma kameliturpa♥

        - Kiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti