perjantai 19. huhtikuuta 2013

Maxin kanssa touhuilua:)

joo ei olla blogattu pitkään aikaan joten sori siitä, mut nyt kuitenkin oon päättäny että pyritään aktiivisuuteen, mulla on nimittäin joku pakkomielle tästä.. en ollu eilen tunnilla koska meen sit ens viikolla kaks estetuntii joten niistä juttuu sit sillon.

Tänää maxi oli ihan yyber ihana ja mentii maastossa koska kenttä oli ihan sairaan mutane ja siellä ei pystyny ees kävelee loppu käyntejä.. oli kyllä maastossakii aika vellistä joissakii kohissa mut ihan kivasti kuitenkii meni. mentiin ilman satulaa niiku nykysin aina ja oli kivaa!  näyttää et maxi ois taas lihanu mut en tiiä onko oikeesti!:DD vai näyttääks se vaan miusta siltä.. maxi meni innokkaasti ja ah, sen ravi on niin unelma niiku laukkakii että...♥ nyt ei tullu otettuu kuvia koska kamera jäi kotiin mut maanantaina tulee koska oon menossa sillo uuestaan;)

maxinkaa ollaa edistytty oikeesti ihan sairaan paljon, nykysin se menee innokkaasti meijän kanssa eikä stoppaile kauheesti ja vaikkei tuo kentällä menemine oikeen viellä suju nii eiköhän tuotakii saa kesän aikana treenattuu! kesän tavotteita on siis saaha maxi laukkaa sillee et se ei lähe käsistä ku sillä on vähän taipumusta siihen:DD ja tietty saaha se menee kentällä yhtähyvin ku maastossa:)

siitä möykystä lähtee kyllä kauheesti karvaa sellanen kunnon jätesäkilline varmaan:) mut mie vaan niin toivon et maxi alkaa toimii hyvin ja sillä menee hyvin eikä enää sairastelis...:/


-Ronja

1 kommentti: